Bruggensysteem Delft (UHSB)

standaardbrug
In samenwerking met Hi-Con Nederland en Pieters Bouwtechniek ontwikkelden we een systeem van standaardbruggen in ultrahogesterktebeton (UHSB). Niet alleen zijn met UHSB ultraslanke brugdekken haalbaar, het materiaal is ook onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Een traditionele, onderhoudsgevoelige slijtlaag is bij USHB bruggen niet nodig.

systeem
De basis van het bruggensysteem bestaat uit uitkragende brugdekken in ultrahogesterktebeton met een dikte van 8,5 centimeter. Afhankelijk van de overspanning zijn de dekken al dan niet voorzien van twee geïntegreerde onderdekse liggers of een geïntegreerde kokerligger. De drie standaard breedtes zijn 2, 3 en 4.5 meter tussen de hekwerken (2.5, 3.5 en 5 meter totale breedte).

toepassing
Het Bruggensysteem Delft is geschikt voor toepassing in fiets- en voetgangersbruggen en houdt rekening met gebruik door regulier onderhoudsverkeer. Bij overspanningen groter dan 15 meter worden tussensteunpunten toegepast.

hekwerk
Voor het hekwerk biedt het bruggensysteem meerdere standaardopties: met rechte of getogen balusters en met een vulling van verticale of horizontale spijlen of met rvs spankabels. Uiteraard behoort ook het ontwerpen van een maatwerk hekwerk tot de mogelijkheden.

brochure
Uitgebreide informatie over de mogelijkheden en voordelen van het bruggensysteem vindt u in de brochure.

 

meer informatie?

bel Johan Büdgen:
015 750 25 74