buitenstijl Goes

herinrichting
In opdracht van de gemeente Goes ontwierpen we de nieuwe buitenstijl voor de herinrichting van het centrum. Deze lijn van straatmeubilair bestond onder andere uit openbare verlichting, zitelementen, anti-parkeerpalen en afvalbakken.

modern en historisch
De meubilairlijn is modern, maar past toch uitstekend bij het historische centrum van Goes. Vooral de combinatie van antracietkleurig staal en hout is hier debet aan. Verder is veel rekening gehouden met praktische aspecten. De afvalbakken zijn bijvoorbeeld geschikt om door een veegauto met zuigarm geleegd te worden en de nieuwe openbare verlichting draagt bij aan de sociale veiligheid van de binnenstad.

verlichting
Goes vroeg ipv Delft ook de verlichting voor de Grote Markt te ontwerpen.Vandalismebestendigheid was van begin af aan een belangrijk uitgangspunt. Elk van de vier masten bestaat aan de onderzijde uit een rechthoekige stalen koker.

Deze gaat vervolgens weer over in twee elegant gebogen stalen platen. De standaardarmaturen bevinden zich op verschillende hoogtes tussen de platen. De masten staan op vierkante betonnen sokkels die op meerdere plaatsen zijn bekleed met houten zitgedeeltes.

specificaties verlichting
afmetingen lichtmasten: h= 13 m
uitvoeringskosten: € 58.800
productprijs: € 13.200 per element

projectlocatie

meer informatie?

Ivo_MG_8194

bel Ivo Mulders:
015 750 25 73

projectteam
Ivo Mulders

vergelijkbare projecten