wachtruimte Medemblik

multifunctionele wachtruimte
In opdracht van de gemeente Medemblik ontwikkelden we een bijzondere wachtruimte voor het stationsplein, die tegelijkertijd dienst doet als fietsenstalling.

ontwerp
De wachtruimte bestaat uit een antracietkleurig stalen skelet voorzien van groen glas en is geheel transparant. Wachtenden hebben zo goed zicht op de omgeving, maar ook op de fietsenstalling. Beide functies zijn gescheiden door een glazen wand. Dankzij het dak en de zijschotten staan zowel fietsen als wachtenden bij elk weerstype droog. De constructie van acht bij vier meter biedt plaats aan twintig fietsen.

begeleiding
Bij dit project hebben we zowel de aanbesteding als productie begeleid.

 projectlocatie

meer informatie?

Johan_MG_0597

bel Johan Büdgen:
015 750 25 74

projectteam
Johan Büdgen

vergelijkbare projecten