inwerpzuilen Amsterdam Zuidoost

verbeterd herontwerp
De inwerpzuil is een herontwerp van het vorige model. Zo is de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbeterd, onder meer door de lage inwerphoogte van 70 centimeter.

Verder is het handvat zo gepositioneerd, dat het niet met het vuilnis in aanraking komt en is de rvs klep voorzien van een gasveer, waardoor de bak langzaam en geluidloos sluit. Om onderhoud aan het interne mechanisme goed mogelijk te maken, zijn de zijkanten van de zuil eenvoudig te verwijderen.

Ook is de zuil een stuk compacter dan zijn voorganger en heeft de extra aandacht voor vormgeving duidelijk geleid tot een vriendelijk ogend geheel. Verder zijn alle nieuwe zuilen uitgevoerd met een paslezer, zodat de containers alleen toegankelijk zijn voor de beoogde gebruikers.

samenwerking
ipv Delft ontwierp in samenwerking met fabrikant Kliko een nieuwe inwerpzuil voor de ondergrondse afvalcontainers in Amsterdam Zuidoost. Door de nauwe samenwerking was de doorlooptijd van dit project maar 4 maanden. Er staan nu 235 van deze inwerpzuilen in Amsterdam Zuidoost.

projectlocatie

meer informatie?

Ivo_MG_8194

bel Ivo Mulders:
015 750 25 73

projectteam
Ivo Mulders

vergelijkbare projecten