fbpx

armaturen & masten

mix van maatwerk en standaard

Het aanbod standaardarmaturen is groot, maar soms vraagt een locatie om maatwerk. Bijvoorbeeld omdat een bepaalde uitstraling gewenst is of omdat het armatuur moet aansluiten bij het (ontwerp van) het straatmeubilair. In de afgelopen vijfentwintig jaar ontwierpen we diverse maatwerk armaturen. Sommige combineerden we met een standaard mast, zoals bij het Omego-armatuur in Dalfsen, voor andere ontwikkelden we ook de bijpassende mast. Daarnaast behoort natuurlijk ook een maatwerk mast gecombineerd met standaard armaturen tot de mogelijkheden, zoals de lichtmasten voor Roosendaal illustreren.

doordacht ontwerp

Aspecten als onderhoud, kosten en vandalismebestendigheid zijn voor ons net zo belangrijk als de vormgeving. Die nemen we dus standaard mee wanneer we lichtarmaturen ontwerpen. Verder besteden we veel aandacht aan een doordachte detaillering en leveren we onze ontwerpen altijd inclusief een degelijk tekeningenpakket.

unieke masten voor plein

Op een groot plein kan standaard openbare verlichting iel ogen. Grote masten werken dan beter. Zo ontwierpen we voor de Paardenmarkt in Alkmaar zeer opvallende, grote masten die bovendien draaibaar zijn. Voor het Raadhuisplein in Drachten en de Grote Markt in Goes ontwikkelden we maatwerk lichtmasten waarin gelijk zitgelegenheid is geïntegreerd.

meer werkvelden

meer informatie?

bel Marion Kresken:
015 750 25 75

brücke architekt bei ipv Delft

diensten