fbpx

lichtarchitectuur

meer informatie?

Neem direct contact op met onze projectleider:

Marion Kresken
015 750 25 76

visie

  • DEL.36_DSCF6548_verlichting-gevel-Bacinol-Delft-gobomasker-ipvDelft

Een goed lichtontwerp zorgt voor een prettig lichtbeeld, zonder te grote contrasten maar wel met dieptewerking en nuance. Het voorkomen van lichtvervuiling en verblinding is uiteraard een belangrijk punt van aandacht bij al onze lichtprojecten. Ook zorgvuldige detaillering vinden we belangrijk. We zorgen er bijvoorbeeld altijd voor dat armaturen die nodig zijn voor het avondbeeld overdag niet storend zijn.

  • tweedelig armatuur, minimalischtische stijl, ontwerp door ipv Delft

We ontwerpen armaturen en lichtmasten, maar maken ook lichtplannen, lichtvisies en complete lichtplannen voor de openbare ruimte. Daarnaast hebben we veel ervaring in lichtarchitectuur: het aanlichten van monumentale of beeldbepalende panden en objecten. En uiteraard werken we geregeld samen met onze collega ontwerpers om een of meer civiele kunstwerken van een geïntegreerd lichtontwerp te voorzien.

  • LDM.03_015_molen-sluisgebied-Leidschendam-bij nacht-ipvDelft

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van verlichting voor de openbare ruimte zorgt ervoor dat we u met diverse diensten kunnen ondersteunen. Van advies of een gedegen ontwerp tot zaken als kostenramingen, lichtberekeningen of de engineering van een armatuur. Verder kunnen we dankzij ons uitgebreide netwerk ook het projectmanagement of de begeleiding van de uitvoering op ons nemen.

gerelateerde diensten

  • LDM.03_015_molen-sluisgebied-Leidschendam-bij nacht-ipvDelft

Van een korte vraag tot een uitgebreid adviesrapport: met al uw vragen over openbare verlichting en lichtarchitectuur kunt u bij ons terecht. We kunnen bouwen op ruim twintig jaar ervaring en tientallen gerealiseerde projecten.

  • stalen lichtmasten hoog belichting schemering Scheveningen boulevard ontwerp Sola-Morales

Als ontwerpers pur sang ontwerpen we natuurlijk producten en plannen die realistisch zijn. De engineering van onze armaturen en lichtprojecten nemen we standaard op ons, maar ook voor de technische uitwerking van uw ontwerp kunt u op ons rekenen.

Als opdrachtgever weet u graag waar u aan toe bent. Een realistische raming van de kosten schept veel duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk en haalbaar is. We helpen u graag.

  • lichtberekening 3d ipv Delft lichtontwerp, licht in beeld

Met lichtberekeningen brengen we in kaart op welke manier(en) het beoogde lichtbeeld behaald kan worden. Daarbij nemen we uiteraard ook de geldende eisen mee, zoals ROVL van de NSVV en politiekeurmerk.

  • Lelystad-Bataviahaven-lichtontwerp-verlichting-ipvdelft

Van armatuur, uithouder of armatuur/mastcombinatie tot complete lichtplannen voor de openbare ruimte, onze lichtprojecten beslaan de hele breedte van de openbare verlichting. Ook met lichtprojectie en het aanlichten van gebouwen en objecten (oa bruggen) hebben we veel ervaring.

We kunnen u al het regelwerk uit handen nemen, van conceptfase tot en met realisatie. Afstemmen, rapporteren, participatietrajecten: huur ons in als projectmanager voor uw verlichtingsproject en we regelen het voor u.

laatste nieuws