fbpx

openbare ruimte

meer informatie?

Neem direct contact op met een van onze projectleiders:

Winie Dijksterhuis
015 750 25 77

Ivo Mulders
015 750 25 73

LInk naar:openbare ruimte

Binnen de openbare ruimte ontwerpen we zowel de complete herinrichting van een gebied of plein, als individuele producten, uiteenlopend van afvalbakken tot zitmeubilair en van abri’s en boombakken tot vlonders. Zodoende kunnen we ook de complete herinrichting van een gebied op ons nemen, of een buitenstijl (lijn van straatmeubilair en inrichtingselementen) voor een woonwijk, winkelgebied of stad voor u ontwerpen.

  • groot zitmeubilair winkelcentrum Rijswijk

Als ontwerp- en ingenieursbureau hebben we niet alleen kennis van ontwerpen, maar ook van constructieve en technische uitwerking. Daarnaast weten we veel van zaken als aanbesteding, productie en uitvoering. Onze ontwerpers kunt u, behalve als ontwerper, ook inschakelen voor begeleiding, advies en  kostenramingen. Daarnaast hebben we uitgebreide ervaring in het begeleiden en organiseren van participatietrajecten en co-design sessies.

gerelateerde diensten

  • SLI.02_IMG_1172_herinrichting-Merwedeplein-ontwerp-ipvDelft

We hebben een uitgebreid netwerk van producenten en leveranciers, zodat we u ook tijdens de uitvoering allerlei zorgen uit handen kunnen nemen.

In een beeldkwaliteitsplan leggen we het ambitieniveau voor uw openbare ruimte vast. Onder meer indeling, kleur- en materiaalgebruik en de aard van het beoogde groen.

  • groeneilanden Nieuwe Markt Roosendaal

Een reële inschatting van de kosten van uw openbare ruimte project, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We werken met elementenramingen of SKK-ramingen.

Van afvalbak tot compleet inrichtingsontwerp, we ontwerpen het niet alleen, maar werken het ook tot op detailniveau uit.

  • bewonersparticipatie-Langerak-schetssessie_2

Bewonersavonden, ontwerpsessies met betrokkenen of visualisaties voor een openbare stemming, met participatietrajecten hebben we ruime ervaring.

Bij de inrichting van pleinen en gebieden is een variantenstudie een handig en inzichtelijk middel zijn om samen de juiste richting te kiezen.

laatste nieuws