fbpx

nieuws

jongerenontmoetingsplek (JOP) voor Heteren

Op initiatief van de dorpsraad is er in het hart van Heteren hard gewerkt aan een nieuwe inrichting van de openbare ruimte. Onderdeel van het nieuwe dorpsplein is een door ons ontworpen JOP, een jongerenontmoetingsplek. Uitgangspunt was een prettige, uitnodigende plek te creëren waar jongeren met elkaar rond de tafel kunnen zitten. We kozen voor een stalen frame met houten bekleding, een beproefde combinatie die we eerder toepasten in onder meer XXL-banken en de Linea-meubilairlijn. Dankzij de overkapping is de JOP in alle jaargetijden te gebruiken.

ander nieuws over openbare ruimte projecten:

eigentijdse toegangspoorten begraafplaats

Ze staan er al enige tijd, maar onlangs heeft onze huisfotograaf ze vereeuwigd: de twee toegangspoorten voor de uitbreiding van de begraafplaats Tongerseweg in Maastricht. Een eigentijds ontwerp dat past bij de bestaande toegangspoorten en verwijst naar de bomen in het Herdenkingsbos dat deel uitmaakt van de recente uitbreiding.

jongerenontmoetingsplek (JOP) voor Heteren

Het dorpsplein in Heteren is opnieuw ingericht. ipv Delft ontwierp een JOP, een jongerenontmoetingsplek voor het nieuwe hart van Heteren. Een uitnodigende zitgelegenheid met tafel en overkapping.

opdracht uitwerking vlonder voor openbare ruimte

In Groningen krijgt de openbare ruimte rond het voormalige tankstation naar ontwerp van architect Dudok een grondige opknapbeurt. Marseille Buiten maakte het ontwerp voor de nieuwe inrichting. Samen met De Boer en De Groot wonnen wij onlangs de tender voor de technische uitwerking en realisatie van de houten vlonder langs de Diepenring.

gewonnen tender natuurinclusieve kademuur en brug

De gemeente Amsterdam heeft opdracht gegeven voor de realisatie van een natuurinclusieve kademuur langs de Molenwetering en een voetgangersbrug over diezelfde watergang. Ipv Delft werkte het ontwerp uit in samenwerking met Dura Vermeer, die de uitvoering op zich zal nemen.

index