fbpx

projectmanagement

ervaren projectleiders

Onze projectleiders hebben 10 tot 25 jaar ervaring in het vakgebied. Bij het realiseren van bruggen of andere infra-projecten kunnen ze u veel werk uit handen nemen. Bijvoorbeeld door zaken als geotechnisch onderzoek of vergunningaanvragen te organiseren, of overleg met derden over wensen en eisen te coördineren. Desgewenst verzorgen we het management van het gehele project, van begin tot eind. Uiteraard bent u nog steeds betrokken bij alle keuzes en houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Het managen, oftewel tot een geslaagd einde brengen van onze projecten, is de kern van ons werk. Een project succesvol afronden, vereist kennis en visie. Onze deskundige projectleiders  kunnen alle vragen beantwoorden die bij een infrastructuurproject komen kijken. Wat zijn de doelen van het project? Zitten er knelpunten in de planning? Is het budget realistisch? Welke aannemers en toeleveranciers zijn geschikt voor het project?

kennis en visie

We geloven dat inhoudelijk deskundige projectleiders essentieel zijn voor een succesvol project. Onze mensen hebben de benodigde vakinhoudelijke kennis en scherpe visie. We weten bovendien de weg in het werkveld en hebben een uitgebreid netwerk van allerhande marktpartijen. Steeds vaker vragen opdrachtgevers ons daarom ook het projectmanagement op ons te nemen.

We werken overigens niet aan projecten die slechts als doel hebben een redelijk resultaat in een acceptabele doorlooptijd te realiseren. We streven naar kwaliteit en gaan daarom voor projecten waarbij de opdrachtgever ook echte kwaliteit wil realiseren.

in de praktijk

Hovenring en fietsbrug Tegenbosch

Veel van onze projecten voeren we uit in nauwe samenwerking met een projectleider van de opdrachtgever. Elkaar aanvullen, scherp houden en samen tot een bijzondere kwaliteit komen is het leukste dat er is! Geregeld komt uit een eerste project dan een jarenlange samenwerking voort. Onze prestigieuze projecten voor Eindhoven, de Hovenring en boogbrug Tegenbosch, zijn daar een goed voorbeeld van.

Poort Neerbosch

Bij projectmanagement is een realistische planning erg belangrijk. Soms is de beoogde doorlooptijd erg kort, maar dat hoeft niet per se onhaalbaar te zijn. We realiseerden diverse projecten met een korte doorlooptijd en onder hoge tijdsdruk. Voorbeelden zijn de bruggen Elzenhoekpark in Oss (van ontwerp tot realisatie binnen een jaar) en Poort Neerbosch, waar het opvallende stalen portaal boven het kruispunt binnen zes maanden na de eerste schets werd opgeleverd.

elegante voetgangersbrug Lijnbaan Vianen met rood spijlenhekwerk

andere diensten

contactpersoon

Johan Büdgen
015 750 25 74