team

Denis Bacal

ontwerper

Thijs Beerkens

ontwerper

Studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft. Kwam in 2017 in dienst bij ipv Delft, nadat hij stage bij ons liep. Specialiteit: verlichting en visualisatie. Is het meest trots op de grote en langlopende verlichtingsprojecten zoals het Paleis van Justitie in Brussel en de St. Bavo in Haarlem. Vindt inspiratie door te kijken naar andere productcategorieën en de ontwerpdetails die daarin worden toegepast. Houdt van fotografie en is actief bij de scouting.

Christa van den Berg

tekstschrijver, PR

Opgeleid als architect aan de TU Delft. Sinds 2005 tekstschrijver en PR-medewerker bij ipv Delft. Favoriete werkzaamheden: schrijven van artikelen voor vakbladen als Bouwen met Staal en Cement en recht breien van voorheen kromme teksten. Dol op: tapas eten en bereiden, schrijven en het Verenigd Koninkrijk.

Johan Büdgen

ontwerper, directie

Deed na MTS Werktuigbouw de opleiding IPO aan de Haagse Hogeschool. Sinds 2000 werkzaam bij ipv Delft als ontwerper/projectleider en inmiddels ook als directielid met
portefeuilles Mens & Organisatie en Proces & Kwaliteit. Diverse specialisaties, waaronder bestekken en probleemgestuurd werken. Trots op: technische vakkennis en gerealiseerde projecten. Ontwerpt en produceert horloges op maat vanuit zijn bedrijf WatchID.

Sietse Cieraad

ontwerper

Winie Dijksterhuis

architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft en de HTS Groningen. In dienst sinds 2011. Specialiteit: detaillering en inrichting openbare ruimte. Meest trots op haar ontwerp voor de herinrichting van de Nieuwe Markt in Roosendaal. Vindt inspiratie in de combinatie van elementen, historie, materialen, stedenbouw, comfort en gebruik. Hobby’s: klussen.

Job Handelé

ontwerper

Thomas Kaasschieter

ontwerper

Irma ten Kley

interieurverzorger

Jelena Knezevic

relatiemanager

Sam de Koning

architect

Marion Kresken

ontwerper

Guy de Lijster

architect

Ivo Mulders

ontwerper, directie

ontwerper ondernemer bruggenontwerper Gerhard Nijenhuis

Gerhard Nijenhuis

directeur, ontwerper

Ronald Rozemeijer

ontwerper

547A3530_Henk-Snaterse

Henk Snaterse

fotograaf (zelfstandig)

Lars Vermeulen

ontwerper

Studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Werkte daarna een jaar als product owner en projectmanager bij een softwareontwikkelaar in Amsterdam, maar miste daar het ontwerpen. Sinds 2023 werkzaam bij ipv Delft, waar hij vooral de diversiteit aan projecten waardeert. Ontwerpt en maakt graag zijn eigen meubels en houdt van reizen met vrienden.

Jitske de Vries

office manager

Office manager bij ipv Delft sinds 2010. Opgeleid als industrieel productontwerper aan de Haagse Hogeschool. Houdt zich graag bezig met het organiseren van evenementen en het  bewaken van de planningen van projecten. Meest trots op de vak-excursies die we elk jaar voor onze relaties organiseren en het ondersteunen in de grafische vormgeving van brochures, folders et cetera. Hobby’s: dansen.

Gavin Wallace

ontwerper

Ipv’er sinds 2021. Beginnend architect, opgeleid aan de TU Delft en afgestudeerd met een focus op ontwikkelingslanden. Allround ontwerper, gespecialiseerd in bebouwing en gebruik van openbare ruimte. Gaat graag alleen op avontuur, houdt van muziek en speelt gitaar en piano. Daarnaast besteedt hij zijn vrije tijd aan frezen (CNC), 3D-printen en lasersnijden.

Chris Wattel

architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft. Ipv’er sinds 2017. Specialiteit: beweegbare bruggen. Vindt vooral het samenkomen van ontwerp en techniek interessant. Meest trots op de beweegbare Michiel de Ruyterbrug in Urk, die in 2022 gerealiseerd is. Haalt zijn inspiratie uit de locatie en zijn historie en zoekt naar een integrale oplossing. Hobby’s: schaatsen, fietsen, mountainbiken en piano spelen.

Hans Willemsen

relatiemanager

Rutger Wirtz

architect

Studeerde bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg en de TU Delft. Houdt van het werken binnen een diversiteit in schaalniveaus, van een bankje tot een grote brug. Meest trots op het ontwerp voor de Figeebrug in Haarlem. Streeft naar eenvoud en een krachtige vormgeving, rekening houdend met de omgeving. Verbouwt momenteel zijn huis en had jarenlang zijn eigen stroopwafelzaak.