team

Denis Bacal

ontwerper

Opgeleid als productontwerper aan École Boulle in Parijs, Frankrijk. Sinds december 2021 in dienst bij ipv Delft. Gebruikt zijn jarenlange ervaring in de creatieve industrie graag bij de vormgeving en uitvoering van ambitieuze projecten voor en in de openbare ruimte. Houdt van voetballen, vooral met collega’s na de lunch.

Thijs Beerkens

ontwerper

Studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft. Kwam in 2017 in dienst bij ipv Delft, nadat hij stage bij ons liep. Specialiteit: verlichting en visualisatie. Is het meest trots op de grote en langlopende verlichtingsprojecten zoals het Paleis van Justitie in Brussel en de St. Bavo in Haarlem. Vindt inspiratie door te kijken naar andere productcategorieën en de ontwerpdetails die daarin worden toegepast. Houdt van fotografie en is actief bij de scouting.

547A3441_Christa-van-den-Berg

Christa van den Berg

tekstschrijver, PR

Opgeleid als architect aan de TU Delft. Sinds 2005 tekstschrijver en PR-medewerker bij ipv Delft. Favoriete werkzaamheden: schrijven van artikelen voor vakbladen als Bouwen met Staal en Cement en recht breien van voorheen kromme teksten. Dol op: tapas eten en bereiden, schrijven en het Verenigd Koninkrijk.

547A3391_Sjef-Brands

Sjef Brands

constructeur, ontwerper

Ontwerper en constructeur. Studeerde architectuur en constructief ontwerpen aan de TU Eindhoven. In dienst bij ipv Delft sinds (januari) 2021. Wordt enthousiast van het samenbrengen van vormgeving en krachtswerking. Speelt tennis, is fanatiek bridger en houdt van koken en brood bakken.

Johan Büdgen

ontwerper, directie

Deed na MTS Werktuigbouw de opleiding IPO aan de Haagse Hogeschool. Sinds 2000 werkzaam bij ipv Delft als ontwerper/projectleider en inmiddels ook als directielid met
portefeuilles Mens & Organisatie en Proces & Kwaliteit. Diverse specialisaties, waaronder bestekken en probleemgestuurd werken. Trots op: technische vakkennis en gerealiseerde projecten. Ontwerpt en produceert horloges op maat vanuit zijn bedrijf WatchID.

ontwerper bruggen Sietse Cieraad

Sietse Cieraad

ontwerper

Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft en aan de HTS als werktuigbouwkundig productontwerper. Ipv’er sinds 2008. Gespecialiseerd in de technische kant van het ontwerpproces, met nadruk op hoe een ontwerpconcept behouden kan worden in de technische uitwerking. Meest trots op de brug Waalhaven in Rotterdam.  Speelt graag tennis en houdt van klussen en reizen.

Winie Dijksterhuis

architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft en de HTS Groningen. In dienst sinds 2011. Specialiteit: detaillering en inrichting openbare ruimte. Meest trots op haar ontwerp voor de herinrichting van de Nieuwe Markt in Roosendaal. Vindt inspiratie in de combinatie van elementen, historie, materialen, stedenbouw, comfort en gebruik. Hobby’s: klussen.

Irma ten Kley

interieurverzorger

Jelena Knezevic

relatiemanager

Als relatiemanager het eerste aanspreekpunt voor gemeenten, aannemers en andere opdrachtgevers. Studeerde Commerciële Economie aan de HES Amsterdam. In dienst bij ipv Delft sinds 2016. Raakt geïnspireerd door enthousiaste opdrachtgevers die ons altijd weer weten te vinden bij nieuwe opdrachten. Doet in haar vrije tijd onder meer aan hardlopen, schaken, klaverjassen en tennis.

Adriaan Kok

ontwerper

Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft. Bij ipv Delft sinds 2001. Werkt aan uiteenlopende interdisciplinaire projecten, variërend van verlichting, zitelementen en afvalinzamelingssystemen tot haalbaarheidsstudies en het opstellen van de richtlijnen voor het ontwerp van langzaamverkeersbruggen. Groot voorvechter van een integrale ontwerpaanpak: een goede samenwerking tussen alle disciplines en betrokken partijen, en een gezamenlijke gedetailleerde analyse van de eisen.

Sam de Koning

architect

Architect, opgeleid aan de TU Eindhoven en de Hogeschool Zeeland. Ipv’er sinds 2015. Houdt zich graag bezig met de conceptfase en het in beeld brengen en uitwerken van de onderscheidende aspecten gedurende het gehele proces. Meest trots op de fietsbrug Europalaan te Beek en fietsbrug Nigtevecht, maar ook op kleinere bruggen zoals die voor Boszoom in Pijnacker. Vindt inspiratie in de omgeving en historie van het project. Doet aan krachttraining en thaiboksen en reist graag.

Marion Kresken

ontwerper

Als industrieel ontwerper opgeleid aan de FH Münster in Duitsland. Sinds 2006 in dienst bij ipv Delft. Allround ontwerper op al onze vakgebieden, met lichtarchitectuur als specialisatie. Waardeert de unieke kwaliteiten van ieder project en vindt inspiratie in onder meer andere steden en andere landen, maar ook in boeken over bijvoorbeeld Tiny Houses. Houdt van voetballen en fietsen en bezoekt graag musea.

Rob Kruizinga

lichtarchitect (zelfstandig)

Tako-van-Midwoud-547A4936-2

Tako van Midwoud

ontwerper

Ipv’er sinds 2018. Studeerde industrieel productontwerpen aan de Haagse Hogeschool. Werkt momenteel veel aan het maken van digitale 3D-modellen. Vindt het interessant te werken op een grotere schaal dan tijdens zijn studie. Haalt inspiratie uit de onbewust dagelijkse omgeving. Hobby’s: zwemmen, tuinieren, koken en bergsport.

Ivo Mulders

ontwerper, directie

ontwerper ondernemer bruggenontwerper Gerhard Nijenhuis

Gerhard Nijenhuis

directeur, ontwerper

Ronald Rozemeijer

ontwerper

Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft. In dienst sinds 2007. Specialiteit: multidisciplinaire ontwerpvraagstukken, overstroombare bruggen, geluidsschermen en een van onze duurzaamheidsexperts. Trots op: kunstwerken ontpoldering Noordwaard. Werkt nu onder andere aan de passerelle in Zwolle. Is verder actief als vrijwilliger bij de GGZ en biedt begeleiding bij meditatie.

547A3530_Henk-Snaterse

Henk Snaterse

fotograaf (zelfstandig)

Jitske de Vries

office manager

Office manager bij ipv Delft sinds 2010. Opgeleid als industrieel productontwerper aan de Haagse Hogeschool. Houdt zich graag bezig met het organiseren van evenementen en het  bewaken van de planningen van projecten. Meest trots op de vak-excursies die we elk jaar voor onze relaties organiseren en het ondersteunen in de grafische vormgeving van brochures, folders et cetera. Hobby’s: dansen.

Gavin Wallace

ontwerper

Ipv’er sinds 2021. Beginnend architect, opgeleid aan de TU Delft en afgestudeerd met een focus op ontwikkelingslanden. Allround ontwerper, gespecialiseerd in bebouwing en gebruik van openbare ruimte. Gaat graag alleen op avontuur, houdt van muziek en speelt gitaar en piano. Daarnaast besteedt hij zijn vrije tijd aan frezen (CNC), 3D-printen en lasersnijden.

Chris Wattel

architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft. Ipv’er sinds 2017. Specialiteit: beweegbare bruggen. Vindt vooral het samenkomen van ontwerp en techniek interessant. Meest trots op de beweegbare Michiel de Ruyterbrug in Urk, die in 2022 gerealiseerd is. Haalt zijn inspiratie uit de locatie en zijn historie en zoekt naar een integrale oplossing. Hobby’s: schaatsen, fietsen, mountainbiken en piano spelen.

Jorn Westerbrink

ontwerper

Industrieel productontwerper met een passie voor licht. Liep in 2021 stage bij ons en is sinds zijn afstuderen in 2022 officieel ipv’er. Vindt het creatieve aspect van het vak interessant. In zijn vrije tijd draait hij techno onder de artiestennaam JRN, is hij lichtman bij Het Patronaat in Haarlem en ontwerpt en realiseert hij lichtplannen voor dance evenementen.

Hans Willemsen

relatiemanager

Rutger Wirtz

architect

Studeerde bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg en de TU Delft. Houdt van het werken binnen een diversiteit in schaalniveaus, van een bankje tot een grote brug. Meest trots op het ontwerp voor de Figeebrug in Haarlem. Streeft naar eenvoud en een krachtige vormgeving, rekening houdend met de omgeving. Verbouwt momenteel zijn huis en had jarenlang zijn eigen stroopwafelzaak.