fbpx

meet the team: Jelena Knezevic

mei 2023

De ipv’er met de meeste klantcontacten, onze relatiemanager Jelena Knezevic. Studeerde Commerciële Economie aan de HES Amsterdam. In dienst bij ipv Delft sinds 2016. Raakt geïnspireerd door enthousiaste opdrachtgevers die ons altijd weer weten te vinden bij nieuwe opdrachten.

ondernemer

Je hoort weleens dat iemand zegt ‘Ik ben erin gerold…’ Bij mij is dat echt het geval. Ik studeerde Commerciële Economie, waar ik vooral veel ondernemings- en marketingplannen schreef. Na mijn studie ben ik een tijdje ondernemer geweest: ik importeerde biologische honing uit Kroatië. De honing werd hier verkocht bij delicatessenzaken. Ik vond het ondernemen leuk, maar wilde toch ook wat meer bedrijfservaring opdoen. Zo kwam ik bij Bijl Profielen terecht, waar ik uiteindelijk de verkoop van composietbruggen op me heb genomen.

klantcontact

Het verkopen van bruggen lag me wel. Bruggen geven verbinding en ik bleek feeling te hebben met zowel het product als de klantenkring. In 2016 ben ik overgestapt naar ipv Delft. Ik vind het leuk om langdurige relaties met klanten op te bouwen, dat lukt hier goed. Ik ben natuurlijk alleen de eerste schakel, na een kennismakingsgesprek breng ik de klant in contact met een van onze projectleiders. Maar na realisatie van een project voer ik vaak ook het evaluatiegesprek.

de diepte in

Als verkoper vind ik het belangrijk inhoudelijk veel te weten van wat ik aanbied. De circulaire hout-betonbrug die we samen met Knipscheer ontwikkelden is een heel mooie ontwikkeling. Ik vind het fijn daar dan zelf eerst uitgebreid met de betrokken ontwerper(s) over te spreken, zodat ik de diepte in kan met potentiële opdrachtgevers. Circulair en modulair ontwerpen heeft volgens mij wel echt de toekomst, daar liggen veel mogelijkheden.

excursies

Naast de acquisitie, verzorg ik de vakwebinars en vak-excursies. Dat is erg leuk om te doen. Ik hou van dingen organiseren en tijdens zo’n excursie is er volop gelegenheid om met aannemers, opdrachtgevers en allerlei verschillende partijen projecten te bespreken. Dat is heel waardevol.

team

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik het erg naar mijn zin heb, hier bij ipv Delft. Dat ligt niet alleen aan het brede takenpakket, maar zeker ook aan de collega’s. Het is een klein, maar zeer hecht team. We padellen bijvoorbeeld eens per twee weken en in de pauzes voetballen we gezamenlijk op het pleintje voor ons kantoor. Samen hard werken, maar ook samen leuke dingen ondernemen.