fbpx

straatmeubilair

tijdloos ontwerp

We ontwerpen allerlei straatmeubilair: banken, afvalbakken, lichtmasten en plantenbakken, maar ook abri’s, schermen en boomroosters. Wat onze ontwerpen kenmerkt, is dat ze ingetogen en praktisch zijn. Tijdloze ontwerpen die lang mooi blijven. Per type product houden we rekening met de specifieke aandachtspunten. Samen met ons netwerk van producenten kunnen we het straatmeubilair niet alleen tot in detail uitwerken, maar ook produceren en leveren. Zo houden we controle over de kwaliteit.

zitmeubilair

De mogelijkheden zijn groot bij zitmeubilair. In materiaal, maar vooral in vorm en functionaliteit. Vaak is een simpele rechttoe rechtaan bank met of zonder leuning voldoende, soms past een multifunctionele XXL-bank beter. In andere situaties kan een bank geïntegreerd worden met de brug of vlonder waar hij op staat. We ontwerpen zowel standaardproducten, die via leveranciers als Falco verkrijgbaar zijn, als maatwerk producten.

afvalbakken

Hoe simpel een afvalbak er vaak ook uitziet, het ontwerp ervan is niet eenvoudig. Ons blogitem ‘de afvalbak: lijkt simpel, is complex’ gaat hier nader op in. Ze moeten vooral herkenbaar zijn en makkelijk in gebruik voor zowel de passant als de vuilnisman. We ontwierpen een breed scala aan afvalbakken. Soms als onderdeel van een meubilairlijn, soms als solitaire bak. Daarnaast hebben we diverse inwerpzuilen gerealiseerd, onder meer voor Eindhoven en Groningen.

specials

Uiteraard komt het geregeld voor dat een openbare ruimte meer nodig heeft dan een bank of afvalbak. Ook dan maken we graag een passend ontwerp. Dat kan variëren van een boomrooster tot een serie verplaatsbare roadblocks. Daarnaast ontwierpen we al verschillende abri’s en vlonders, maar ook speelelementen en plantenbakken. Kortom: wat uw openbare ruimte ook nodig heeft, we maken een passend, realistisch en mooi ontwerp!

meer werkvelden