fbpx

ontwerp openbare ruimte

van meubilair tot herinrichting

Een van onze sterke punten als ontwerpbureau is dat we uitgebreide ervaring hebben met het ontwerpen van zowel producten voor in de openbare ruimte, als met het ontwerpen van de openbare ruimte zelf. Dit betekent dat we naast deelprojecten ook de complete inrichting van de openbare ruimte op ons kunnen nemen, van bestrating en groen tot en met het meubilair.

doeltreffend ontwerp

Ons streven is niet om met het meest spectaculaire ontwerp te komen. We komen liever met het beste ontwerp. Een ontwerp dat past bij wat de opdrachtgever wil en bij de locatie. Een ontwerp dat lang meegaat, lang mooi blijft en binnen budget en tijdsplanning te realiseren is. Onze integrale ontwerpwijze zorgt ervoor dat we alle aspecten van begin af aan meenemen en we ook echt een passend ontwerp maken.

in de praktijk

buitenstijl Goes

Voor het centrum van Goes ontwierpen we alle inrichtingselementen: afvalbakken, afzetpaaltjes, banken, bewegwijzering en verlichting. De openbare ruimte ziet er bijzonder verzorgd en rustig uit, mede doordat al het straatmeubilair als een samenhangende buitenstijl is ontworpen. De donkere kleur gecombineerd met een ribbelpatroon net boven maaiveld zorgt er bovendien voor dat het meubilair er ook na lange tijd nog altijd netjes uitziet.

maatwerk meubilair

Qua meubilair ontwierpen we veel producten die standaard leverbaar zijn, zoals afvalbak Jona of meubilairlijn Linea. Daarnaast ontwerpen we ook maatwerk. Een voorbeeld daarvan zijn de banken en groeneilanden bij station Amsterdam Lelylaan. Lange, sierlijke elementen met een prettige uitstraling en strakke vormgeving. Het ontwerp is geheel afgestemd op de locatie.

andere diensten

contactpersoon

Ivo Mulders
015 750 25 73