team

Thijs Beerkens

ontwerper

Studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft. Kwam in 2017 in dienst bij ipv Delft, nadat hij stage bij ons liep. Specialiteit: verlichting en visualisatie. Is het meest trots op de grote, lopende verlichtingsprojecten zoals Hotel New York in Rotterdam en de St. Bavo in Haarlem. Vindt inspiratie door te kijken naar andere productcategorieën en de ontwerpdetails die daarin worden toegepast. Houdt van fotografie en is actief bij de scouting.

Christa van den Berg

tekstschrijver, PR

Opgeleid als architect aan de TU Delft. Sinds 2005 tekstschrijver en PR-medewerker bij ipv Delft. Favoriete werkzaamheden: schrijven van artikelen voor vakbladen als Bouwen met Staal en Cement en recht breien van voorheen kromme teksten. Dol op: tapas eten en bereiden, schrijven en het Verenigd Koninkrijk.

Jona de Bokx

ontwerper

Opgeleid aan de Haagse Hogeschool als industrieel productontwerper. Deed in 2010 zijn afstudeerproject bij ipv Delft, wat resulteerde in de afvalbak Falco Jona. Sinds 2012 in dienst. Gespecialiseerd in straatmeubilair. Meest trots op zijn bijdragen aan de grotere, complexe opdrachten zoals de fietsbrug Nigtevecht, waarbij hij meewerkte aan het parametrisch ontwerp. Hobby’s: fietsen, klussen en het opknappen van oude fietsen.

interviews

Geregeld plaatsen we een interview met een van onze medewerkers. Lees hier het meest recente interview

Chris over de kunstwerken voor de Buitenring Parkstad

Johan Büdgen

projectleider, ontwerper

ontwerper bruggen Sietse Cieraad

Sietse Cieraad

ontwerper

Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft en aan de HTS als werktuigbouwkundig productontwerper. Ipv’er sinds 2008. Gespecialiseerd in de technische kant van het ontwerpproces, met nadruk op hoe een ontwerpconcept behouden kan worden in de technische uitwerking. Meest trots op de brug Waalhaven in Rotterdam.  Speelt graag tennis en houdt van klussen en reizen.

IMG_0972_portretfoto-Niels-Degenkamp

Niels Degenkamp

projectleider, ontwerper

Studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft. In dienst bij ipv Delft sinds 2006. Specialiteit: bruggen en beweegbare bruggen. Werkte aan veel grote bruggen, waaronder de Hovenring, Dolderbrug, Kadoelenbrug en de bruggen in het Elzenhoekpark te Oss, maar ook aan onze standaard beweegbare Hollandse Brug en de Marknesserbrug (in uitvoering). Vindt inspiratie in alle elementen van het proces, zoals locatie, geschiedenis en omgeving. Doet aan roeien.

Winie Dijksterhuis

architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft en de HTS Groningen. In dienst sinds 2011. Specialiteit: detaillering en inrichting openbare ruimte. Meest trots op haar ontwerp voor de herinrichting van de Nieuwe Markt in Roosendaal. Vindt inspiratie in de combinatie van elementen, historie, materialen, stedenbouw, comfort en gebruik. Hobby’s: klussen.

Jelena Knezevic

relatiemanager

Als relatiemanager het eerste aanspreekpunt voor gemeenten, aannemers en andere opdrachtgevers. Studeerde Commerciële Economie aan de HES Amsterdam. In dienst bij ipv Delft sinds 2016. Raakt geïnspireerd door enthousiaste opdrachtgevers die ons altijd weer weten te vinden bij nieuwe opdrachten. Doet in haar vrije tijd onder meer aan hardlopen, schaken, klaverjassen en tennis.

Adriaan Kok

projectleider, ontwerper

Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft. Bij ipv Delft sinds 2001. Werkt aan uiteenlopende interdisciplinaire projecten, variërend van verlichting, zitelementen en afvalinzamelingssystemen tot haalbaarheidsstudies en het opstellen van de richtlijnen voor het ontwerp van langzaamverkeersbruggen. Groot voorvechter van een integrale ontwerpaanpak: een goede samenwerking tussen alle disciplines en betrokken partijen, en een gezamenlijke gedetailleerde analyse van de eisen.

Sam de Koning

architect

Architect, opgeleid aan de TU Eindhoven en de Hogeschool Zeeland. Ipv’er sinds 2015. Houdt zich graag bezig met de conceptfase en het in beeld brengen en uitwerken van de onderscheidende aspecten gedurende het gehele proces. Meest trots op de fietsbrug Europalaan te Beek en fietsbrug Nigtevecht, maar ook op kleinere bruggen zoals die voor Boszoom in Pijnacker. Vindt inspiratie in de omgeving en historie van het project. Doet aan krachttraining en thaiboksen en reist graag.

Marion Kresken

ontwerper

Als industrieel ontwerper opgeleid aan de FH Münster in Duitsland. Sinds 2006 in dienst bij ipv Delft. Werkt aan uiteenlopende projecten binnen al onze vakgebieden. Waardeert de unieke kwaliteiten van ieder project en vindt inspiratie in onder meer andere steden en andere landen, maar ook in boeken over bijvoorbeeld Tiny Houses. Houdt van voetballen en fietsen en bezoekt graag musea.

Rob Kruizinga

lichtarchitect, ontwerper

Specialiteit: licht, met speciale interesse in licht en architectuur en duurzame verlichting. Gastdocent Lighting Design aan de TU Delft. Vindt inspiratie in fotografie, kunst, architectuur, techniek en innovatie. Meest trots op: lichtontwerp voor De Hef in Rotterdam. In vrije tijd graag bezig met muziek maken. Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft, in dienst sinds 2009.

Tako van Midwoud

ontwerper

Ipv’er sinds 2018. Studeerde industrieel productontwerpen aan de Haagse Hogeschool. Werkt momenteel veel aan het maken van digitale 3D-modellen. Vindt het interessant te werken op een grotere schaal dan tijdens zijn studie. Haalt inspiratie uit de onbewust dagelijkse omgeving. Hobby’s: zwemmen, tuinieren, koken en bergsport.

Ivo Mulders

projectleider, ontwerper

ontwerper ondernemer bruggenontwerper Gerhard Nijenhuis

Gerhard Nijenhuis

directeur, ontwerper

Ronald Rozemeijer

ontwerper

Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft. In dienst sinds 2007. Specialiteit: multidisciplinaire ontwerpvraagstukken, overstroombare bruggen, geluidsschermen en duurzaamheid. Trots op: kunstwerken ontpoldering Noordwaard. Werkt nu onder andere aan: bruggenstandaard Alphen aan de Rijn en Circulair ontwerpen voor Rijkswaterstaat. Is verder actief als vrijwilliger bij de GGZ en biedt begeleiding bij meditatie.

Chris Spierings

projectleider, architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft. In dienst sinds 2011. Specialiteit: ontwerpen in de historische context van bijvoorbeeld een bestaande brug (renovatie). Is bijzonder trots op het project Buitenring Parkstad Limburg, met onder meer 35 viaducten. Met name de logistiek en organisatie was bij dit project uitdagend. Vindt inspiratie in van alles, van historie tot omgeving en landschap, maar ook in een straatnaam. Hobby’s: klussen en voetballen.

Joris Veerman

architect, constructeur

Gespecialiseerd in de integratie van architectuur en constructie. Studeerde bouwkunde en civiele techniek aan de TU Delft. In dienst sinds 2010. Is als architect en constructeur altijd op zoek naar lijnen met een bijzondere lichtheid. Meest trots op: fietsbrug Nigtevecht, busbrug Zwolle en bruggen park Randenbroek.

Joost Vreugdenhil

ontwerper

Ontwerper en projectleider, opgeleid aan de TU Delft. Ipv’er sinds 2008. Specialiteit: fietshellingen, naslagwerken/ontwerpwijzers. Vindt met name de variëteit van opdrachten binnen ons bureau en zijn portfolio prettig, waardoor elke opdracht interessant en uniek is. Is in zijn vrije tijd actief als meubelmaker (o.a. kasten, commodes, tafels), sport graag en doet sinds kort weer aan crossfit.

Jitske de Vries

office manager

Office manager bij ipv Delft sinds 2010. Opgeleid als industrieel productontwerper aan de Haagse Hogeschool. Houdt zich graag bezig met het organiseren van evenementen en het  bewaken van de planningen van projecten. Meest trots op de vak-excursies die we elk jaar voor onze relaties organiseren en het ondersteunen in de grafische vormgeving van brochures, folders et cetera. Hobby’s: dansen.

Chris Wattel

architect

Architect, opgeleid aan de TU Delft. Ipv’er sinds 2017. Specialiteit: beweegbare bruggen. Vindt vooral het samenkomen van ontwerp en techniek interessant. Meest trots op de beweegbare Michiel de Ruyterbrug in Urk, die vanaf 2021 gerealiseerd wordt. Haalt zijn inspiratie uit de locatie en zijn historie en zoekt naar een integrale oplossing. Hobby’s: schaatsen, fietsen, mountainbiken en piano spelen.

Rutger Wirtz

architect

Studeerde bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg en de TU Delft. Houdt het werken binnen een diversiteit in schaalniveaus, van een bankje tot een grote brug. Meest trots op het ontwerp voor de Figeebrug in Haarlem. Streeft naar eenvoud en een krachtige vormgeving, rekening houdend met de omgeving. Verbouwt momenteel zijn huis en heeft zijn eigen stroopwafelzaak: STROOP Rotterdam.

foto

Wieland Wuyts

constructeur

Constructeur, opgeleid aan de universiteit Gent (Bouwkunde/Civiele techniek). In dienst sinds 2016. Specialiteit: parametrisch ontwerp en parametrische rekenmodellen. Meest trots op: Bergwijkbrug en de Boogbrug Eindhoven, beide nog in ontwikkeling. Vertrekt vanuit de randvoorwaarden en zoekt naar een optimaal geïntegreerd ontwerp via parametrische modellering. Hobby’s: hardlopen.

Mangela Zitman

administratie, PR

Communicatie- en administratief medewerker bij ipv Delft sinds 2019. Studeerde Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Specialiteit: marketing en communicatie. Meest trots op de creativiteit van haar collega’s en wat ipv Delft al bereikt heeft. Vindt inspiratie in vakbladen en op beurzen en websites. Hobby’s: hardlopen, uitgaan en tekenen.

Irma ten Kley

interieurverzorger

Henk Snaterse

fotograaf

Hans Willemsen

relatiemanager