fbpx

nieuws

eerste fietsbruggen R4 Gent in aanbouw

In België wordt hard gewerkt aan het project R4WO, een grootschalige ombouw van de R4 West en Oost bij Evergem, Gent en Wachterbeke tot primaire wegen. De eerste fietsbruggen zijn in aanbouw: van de Zandekenbrug in de Hoogstraat in Evergem zijn de eerste twee brugdelen geplaatst en ook bij het Ovaal van Wippelgem is de toekomstige fietsbrug zichtbaar. Ons ontwerp voor de fietsbruggen in deze zone van het project kenmerkt zich door een stalen U-vormige, dragende dekconstructie met speelse perforaties. Benieuwd naar onze rol bij dit grote project? Lees er meer over op de projectpagina.

Meer over de vorderingen van de werkzaamheden vindt u op de www.r4wo.be 

(beeld: www.r4wo.be)

ander nieuws over infra-projecten:

nieuw presentatieboek

Het nieuwe presentatieboek is uit! Het bevat een selectie van de projecten die we de afgelopen paar jaar realiseerden binnen onze vier vakgebieden infrastructuur, bruggen, openbare ruimte en lichtarchitectuur. Met per project een korte omschrijving en prachtige foto's van onze huisfotograaf Henk Snaterse.

eerste fietsbruggen R4 Gent in aanbouw

In Belgie zijn de eerste fietsbruggen van het grootschalige project R4WO in aanbouw. Ons ontwerp voor de fietsbruggen kenmerkt zich door een stalen U-vormige, dragende dekconstructie met perforaties.

geslaagde vakexcursie Eindhoven

Afgelopen week organiseerden we onze jaarlijkse vakexcursie, ditmaal met als thema fietsinfrastructuur. We bezochten drie zeer geslaagde projecten in Eindhoven en Weert. De weergoden waren ons goed gezind en de lezingen, voorafgaand aan de locatiebezoeken, waren inspirerend en informatief.

balans Michiel de Ruyterbrug Urk geplaatst

De bouw van de Michiel de Ruyterbrug in Urk is in volle gang. Na landhoofden, steunpunt en hamei is nu ook de beeldbepalende balans geplaatst. Dat belooft wat!

index