fbpx

nieuws

eerste fietsbruggen R4 Gent in aanbouw

In België wordt hard gewerkt aan het project R4WO, een grootschalige ombouw van de R4 West en Oost bij Evergem, Gent en Wachterbeke tot primaire wegen. De eerste fietsbruggen zijn in aanbouw: van de Zandekenbrug in de Hoogstraat in Evergem zijn de eerste twee brugdelen geplaatst en ook bij het Ovaal van Wippelgem is de toekomstige fietsbrug zichtbaar. Ons ontwerp voor de fietsbruggen in deze zone van het project kenmerkt zich door een stalen U-vormige, dragende dekconstructie met speelse perforaties. Benieuwd naar onze rol bij dit grote project? Lees er meer over op de projectpagina.

Meer over de vorderingen van de werkzaamheden vindt u op de www.r4wo.be 

(beeld: www.r4wo.be)

ander nieuws over infra-projecten:

vernieuwd inspiratieboek Bruggen in woonwijken

Benieuwd naar wat voor bruggen we zoal ontwerpen en realiseren voor bestaande en nieuwe woonwijken? De nieuwste versie van ons inspiratieboek Bruggen in woonwijken is nu gratis te downloaden.

bouw spooronderdoorgang Heerhugowaard van start

Binnenkort start Hegeman Bouw & Infra samen met Mobilis aan de bouwvoorbereidingen voor de nieuwe spooronderdoorgang in de Zuidtangent in Heerhugowaard. We maakten het ontwerp voor de onderdoorgang.

uitkijktorens zoeken locatie!

In samenwerking met architect Saul Kim uit Seoul ontwikkelden we een viertal concepten voor sculpturale uitkijktorens. Interessante objecten van twaalf tot vijftien meter hoog, elk met hun eigen uitstraling en kwaliteiten.

passerelles Brussel gereed

De twee cortenstalen fiets- en voetgangersbruggen over spoorlijn L50 ten noordwesten van Brussel zijn gereed en in gebruik genomen. We ontwierpen de opvallende passerelles in samenwerking met Artgineering en in opdracht van spoorwegbeheerder Infrabel.

index