fbpx

nieuws

Pietersbergbrug opgeleverd

In de Amsterdamse Bijlmer is onlangs de nieuwe Pietersbergbrug in gebruik genomen. Het ontwerp lag grotendeels vast, omdat de brug moest aansluiten op de bestaande fiets- en voetgangersbrug in de buurt. In het stalen strippenhekwerk is in reliëf een afbeelding van station Bijlmer Arena aangebracht.

Bij de uitwerking van het ontwerp besteedden we veel aandacht aan het optimaliseren van beheer en onderhoud. Benieuwd? Lees de uitgebreide projectomschrijving.

ander nieuws over infra-projecten:

vernieuwd inspiratieboek Bruggen in woonwijken

Benieuwd naar wat voor bruggen we zoal ontwerpen en realiseren voor bestaande en nieuwe woonwijken? De nieuwste versie van ons inspiratieboek Bruggen in woonwijken is nu gratis te downloaden.

bouw spooronderdoorgang Heerhugowaard van start

Binnenkort start Hegeman Bouw & Infra samen met Mobilis aan de bouwvoorbereidingen voor de nieuwe spooronderdoorgang in de Zuidtangent in Heerhugowaard. We maakten het ontwerp voor de onderdoorgang.

uitkijktorens zoeken locatie!

In samenwerking met architect Saul Kim uit Seoul ontwikkelden we een viertal concepten voor sculpturale uitkijktorens. Interessante objecten van twaalf tot vijftien meter hoog, elk met hun eigen uitstraling en kwaliteiten.

passerelles Brussel gereed

De twee cortenstalen fiets- en voetgangersbruggen over spoorlijn L50 ten noordwesten van Brussel zijn gereed en in gebruik genomen. We ontwierpen de opvallende passerelles in samenwerking met Artgineering en in opdracht van spoorwegbeheerder Infrabel.

index