fbpx

JETTY – modulaire steiger

samen

De Boer & De Groot en ipv Delft introduceren gezamenlijk de JETTY: een duurzaam, modulair systeem om steigers en vlonders als verlenging van de openbare ruimte mee te bouwen. Sportpark, stadstuin of drijvend terras… met de JETTY is het mogelijk.

recreatie en openbare ruimte

De basis voor het modulaire systeem bestaat uit betonnen elementen van 5 bij 2,5 meter en 10 bij 2,5 meter, leverbaar als drijvende steiger of als steigerdeel op palen. Onderling zijn de elementen eindeloos te combineren. Met inrichtingselementen als plantenbakken, banken, aanmeervoorzieningen en lage schermen is de steiger vervolgens op een veelheid aan gebruiksmogelijkheden in te richten. Ideaal voor stedelijk gebied waar de openbare ruimte op land beperkt is, maar zeker ook geschikt voor recreatiegebieden of landelijke locaties.

veelzijdig

Ipv Delft en De Boer & De Groot ontwikkelden de JETTY samen en maakten een folder die de mogelijkheden en veelzijdigheid toont van het steigersysteem. De bedrijven zijn inmiddels met diverse partijen in gesprek om het eerste project met de JETTY te realiseren.

interesse?

Neem gerust contact op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden. We denken graag mee over hoe de JETTY ook voor u de juiste oplossing zou kunnen zijn.

meer informatie?

bel Gerhard Nijenhuis:
015 750 25 72

projectteam

Jona de Bokx
Tako van Midwoud
Gerhard Nijenhuis

folder JETTY

vergelijkbare projecten