fbpx

ipv bruggensysteem

systeem en mogelijkheden

Het ipv bruggensysteem maakt het mogelijk om snel en eenvoudig mooie bruggen samen te stellen. Het combineert een zorgvuldige vormgeving en een korte levertijd met een aantrekkelijk prijsniveau. Het ipv bruggensysteem kan omschreven worden als:
– mooi en stijlvol
– zorgvuldig vormgegeven
– snel en eenvoudig samen te stellen
– aantrekkelijk prijsniveau

U heeft keuze uit verschillende afmetingen, dekconstructies, balustertypen en hekwerkvullingen. Het systeem is geschikt voor voetgangers-, fiets- en snelverkeersbruggen (verkeersklasse 300 en 450). De maximale moduulmaat is 15 meter. Langere overspanningen realiseren we met tussensteunpunten. Bij de keuze krijgt u advies van de gespecialiseerde ontwerpers van ipv Delft.

verkrijgbaarheid

Het ipv bruggensysteem is zowel in een stedelijke als in een landelijke omgeving toepasbaar. Met de verschillende dekken, balustertypen en hekwerkvullingen kan voor elke situatie een passende brug worden samengesteld. Indien gewenst ontwerpen wij specifieke toepassingen voor u, zoals een ander hekwerk, steunpunten of geïntegreerde verlichting.

ipv Delft

Naast de systeembruggen ontwerpen wij bruggen op maat. De afgelopen jaren zijn voor tientallen projecten bruggen op maat ontworpen, geëngineerd en gerealiseerd. Van één bijzondere brug tot een ingetogen familie van 63 bruggen. Onze ontwerpers / projectleiders begeleiden deze projecten van concept tot realisatie. Neem voor een offerte voor het bruggensysteem of een ontwerp op maat contact op met ons kantoor.

meer informatie?

bel Johan Büdgen:
015 750 25 74

projectteam

Johan Büdgen

vergelijkbare projecten